CHEESECAKES (více variant)

490 Kč
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Varianty:

  1. Tříbarevný cheesecake,
  2. Klasický cheesecake,
  3. Cheesecake s ovocným želé.

 

Kategorie: Dorty

1. TŘÍBAREVNÝ CHEESECAKE

Pokud Vás "nudí" klasický cheesecake, zkuste naši tříbarevnou variantu. Věříme, že budete nadšeni základem z tmavých sušenek pokrytých sýrovou vrstvou s čokoládovou příchutí. Třetí patro je z mascarpne, obohacené kvalitní bílou čokoládou a ozdobené sezónním ovocem.

Průměr - 24 cm

Korpus: Pšeničná mouka, cukr, celozrnná pšeničná mouka, ztužený rostlinný tuk, pšeničný škrob, kypřicí látky (E 503, E 500), emulgátory (E 472e, sójový lecitin), jedlá sůl, aromata (vanilkové, máslové), směs vitaminů a minerální látky (vitamin E, vitamin B1, hořčík), sušené mléko odstředěné, regulátor kyselosti (kyselina citronová), látka zlepšující mouku (E 221), kakao, kukuřičný škrob, máslo, vaječný žloutek.

1. náplň – sýr Philadelphia, tmavá čokoláda Callebaut 54%, vejce, cukr, pravá vanilka.

2. náplň - smetana 33%, bílá čokoláda Callebaut 29%, cukr, sýr Mascarpone

Ozdoba: sezónní ovoce dle aktuální nabídky na trhu (foto pouze ilustrativní)

Spotřebujte do 2 dnů od data nákupu, skladujte při teplotě do +4 °C.

Alergeny: 1, 3, 7.                                                               

Seznam alergenů

2. KLASICKÝ CHEESECAKE

Na pravý americký cheesecake jsou stanovena ještě přísnější kriteria než na královnu krásy: tento koláč nesmí při pečení na povrchu zhnědnout, nesmí se uprostřed propadnout nebo nedej kulinářský bože dokonce popraskat, jeho chuť musí být smetanově jemná, krémová, delikátní a konzistence sametově hladká, nikoli hrudkovatá či hrubá. Posuďte sami, zda se nám cheesecake povedl.

Průměr - 24 cm

Korpus: Pšeničná mouka, cukr, celozrnná pšeničná mouka, ztužený rostlinný tuk, pšeničný škrob, kypřicí látky (E 503, E 500), emulgátory (E 472e, sójový lecitin), jedlá sůl, aromata (vanilkové, máslové), směs vitaminů a minerální látky (vitamin E, vitamin B1, hořčík), sušené mléko odstředěné, regulátor kyselosti (kyselina citronová), látka zlepšující mouku (E 221), máslo, vaječný žloutek.

Náplň – sýr Philadelphia, vejce, cukr.

Spotřebujte do 2 dnů od data nákupu, skladujte při teplotě do +4 °C.

Alergeny: 1, 3, 7.                                                           

Seznam alergenů

3. CHEESECAKE S OVOCNÝM ŽELÉ

Základem dortu je klasická sušenková vrstva, doplněná lehkým krémem. Místo sýru je použit jogurt s tvarohem a smetanou.Krém tak chuťově i konzistencí připomíná panna cottu. Takže pokud ji máte rádi, určitě Vám bude chutnat i tento dort.

Průměr - 24 cm

Korpus: Pšeničná mouka, cukr, celozrnná pšeničná mouka, ztužený rostlinný tuk, pšeničný škrob, kypřicí látky (E 503, E 500), emulgátory (E 472e, sójový lecitin), jedlá sůl, aromata (vanilkové, máslové), směs vitaminů a minerální látky (vitamin E, vitamin B1, hořčík), sušené mléko odstředěné, regulátor kyselosti (kyselina citronová), látka zlepšující mouku (E 221), máslo.
Náplň – jogurt 10%, tvaroh, smetana 33% cukr, pravá vanilka.

Poleva: vepřová želatina, ovocné pyré, cukr.

Ozdoba: sezónní ovoce dle aktuální nabídky na trhu (foto pouze ilustrativní)

Spotřebujte do 2 dnů od data nákupu, skladujte při teplotě do +4 °C.

Alergeny: 1, 3, 7.                                                           

Seznam alergenů